6. Juli Jazz 2020

6. Juli Jazz  2020

Lørdag den 4. juli

Tøjhusgården kl. 18.00 


Kylling og Jordbær

 

 

 

Traditionen tro kan vi også i år byde på den traditionelle 6. Juli Menu :

 

 Kylling & Jordbær

 

Som sædvanlig leveret fra vores lokale Kylling og jordbær specialist

 

Lucullus

 

Som de sidste mange år har lavet Danmarks bedste kylling og serveret

 Danmarks friskeste jordbær

 

En aften du ikke må gå glip af

 

Denne dejlige menu serverer vi  i teltet i Tøjhusgården kl. 18.00

efterfulgt af en fantastisk aften med

 

 

Rockabillity

 

Kl. 20.00 

Entre incl. Kylling og Jordbær kr. 225,-

Forsalg i Tøjhuset, ved Frokostjazz eller på: www.Tojhuset.billetten.dk

I er sikre på at få den rå, uforfalskede musik, der drypper af svedig Rock’N’Roll når Rockability indtager scenen. Rockability elsker at fyre de store hits fra 1950’erne af, så alle må på dansegulvet. Samtidig kan Rockability servere de supercoole B-sider, så stemningen af sort-hvid-film og singleplader fylder lokalet.

Rockability har evnen til at skabe sounden fra midten af 1950erne – med både saxofon og contrabas. Det er lyden af Bill Haley . Det er Elvis, Buddy Holly Chuck Berry og mange, mange flere. Så start den blå Cadillac…


Rockability er erfarne musikere fra det centrale Danmark med vidt forskellig baggrund. Sanger Carsten Østergaard er kandidat til at vinde de nordiske mesterskaber i Elvis, Flemming Koch på trommerne har spillet Europa og Australien tyndt med Kick The Kangaroo og Keld Heick, mens saxofonist Rene Kreutz har backet bl.a. Amin Jensen op. Man bør lægge mærke til guitarist Jan Thomsen, der er i superliganiveau inden for 50’er og 60’er rockguitar. Han udgør, sammen med kontrabassisten Stig Mikkelsen, den musikalske bund i bandet. Begge spiller de i mange sammenhænge især i det jyske.


Rockability er et nyt band med et år på bagen, hvor det er lykkedes at spille til festivaler, for Helle Thorning, private fester, konferencer og på klubber og pubber.

Sådan booker du Rockability!

Ønsker du priser på Rockability til dit arrangement,  er du meget velkommen til at ringe eller udfylde vores bookingformular.

Kontakt Bookinghuset på tlf. 75 91 00 86, når du vil høre, om Rockabillity er ledig, eller hvis du vil booke Rockabillity med det samme.

Fredag den 3. juli:

Tøjhusgården kl 15.00

Fredags Jam

Ingen fredag uden Fredags Jam, heller ikke selvom der er 6. Juli Jazz